Τις δυνάμεις του με το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, ReGeneration Academy, ενώνει το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) με σκοπό την εξειδικευμένη εκπαίδευση επαγγελματικών στελεχών στον τομέα της υποδοχής των ξενοδοχείων (Front Office)

 

Eπενδύοντας στην τεχνογνωσία του φορέα σε θέματα εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού, δημιουργείται το “ReGeneration Hospitality Front Office Academy Powered by INSETE”. Με πλοηγό τον τουρισμό που αποτελεί κινητήριο δύναμη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνικής ευημερίας, το ReGeneration Academy, πιστό στο σκοπό του, επανέρχεται δυναμικά με άλλη μία πρόταση για την κάλυψη του κενού μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.

 

Ο τομέας του Front Office αποτελεί ένα από τα πιο κομβικά τμήματα του ξενοδοχείου και των αντίστοιχων θέσεων, όπως αυτή του Rooms Division, του Guest Service και του Guest Relations Agent. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων εξέλιξης για τους εργαζόμενους, όχι μόνο μέσα στο τμήμα της υποδοχής αλλά και σε άμεσα συνεργαζόμενα τμήματα, καθώς τους τοποθετεί στο επίκεντρο της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσα από το www.regeneration.gr, από τις 14 έως τις 23 Νοεμβρίου, ενώ στις προϋποθέσεις δεν περιλαμβάνεται να έχουν εκπαίδευση σχετική με τα τουριστικά επαγγέλματα.

 

Το ReGeneration είναι ένα πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, που αποτελέι μια πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας, όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’. Προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρίες στην Ελλάδα, 72 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓύρος Εν Ελλάδι από τη φάρμα ειδικής εκτροφής της CRETA FARMS
Επόμενο άρθροΕπιδεινώθηκε το κλίμα στα ελληνικά ομόλογα