Μοιράσου το άρθρο:

Πλήθος περιοχών επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες η υφυπουργός Εσωτερικών και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Από το απόγευμα της Παρασκευής η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Βόλου (Σέσκλο , Διμήνι), χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Βελεστίνο) όπως και χωριά του Νοτίου Πηλίου (Αργαλαστή, Συκή Νεοχώρι, Λαύκο, Πλατανιά) με κατάληξη τις Σποράδες και συγκεκριμένα την Σκιάθο.

Η κ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με δεκάδες πολίτες, υπηρεσιακά στελέχη και φορείς των περιοχών αυτών παρουσιάζοντας  τις  προγραμματικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για την νέα τετραετίασχετικά με την ανάπτυξη της υπαίθρου, τις δεσμεύσεις για τη δημόσια υγεία και παιδεία, για τις νέες θέσεις εργασίας, για τις αυξήσεις του κατώτατου μισθού κ.α.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε τους πολίτες  για τις χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί επί θητείας της από το υπουργείο Εσωτερικών, με κύρια βάση το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στους εν λόγω  Δήμους της περιοχής. Συγκεκριμένα ο  Δήμος Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτήθηκε με  5.823.500 €, ο Δήμος Σκιάθου με 4.860.000 €και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου με 5.000.276 €.

Όπως τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη: «Συνεχίζω την άμεση επαφή μου με τους πολίτες όπως έκανα ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Υπερασπίζομαι το έργο της τελευταίας τετραετίας. Αποκτήσαμε σταθερότητα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. Με τις επίπονες θυσίες όλων των πολιτών κατορθώσαμε να επιτύχουμε την ηρεμία στην ελληνική κοινωνία, την επίτευξη της επιζητούμενης ισορροπίας.Όμως διαβεβαιώνω ότι καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια με εντιμότητα, με αλληλεγγύη για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, καθώς και για τους άνεργους, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τα δημόσια και δωρεάν νοσοκομεία, τα δημόσια και δωρεάν σχολεία».

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς όπως το Νοσοκομείο, την Περιφέρεια, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Κέντρο Κοινότητας και τις Φυλακές Βόλου.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Πατσογιάννη: «Θα τρέξουμε στο μέλλον παρακάμπτοντας τα εμπόδια»
Επόμενο άρθροΑκατέργαστο διαμάντι των Σποράδων η Αλόννησος – Να της δοθεί η αξία που δικαιούται