Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020, 19:47

Η ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ (USTA) συνεχίζει την προετοιμασία για την διεξαγωγή στη Νέα Υόρκη του US Open, αλλά και του Western & Southern Open, το οποίο θα προηγηθεί του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ. Η USTA εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει:

«Η USTA συνεχίζει τα πλάνα της να διοργανώσει το US Open και να φιλοξενήσει τόσο το US Open όσο και το “Western & Southern Open” στο USTA Billie Jean King National Tennis Center. Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι η πρώτη προτεραιότητά μας, η υγεία και η ασφάλεια όλων όσοι εμπλέκονται και στα δύο είναι εξασφαλισμένη.

Δουλεύοντας μαζί με την ιατρική ομάδα συμβούλων μας και την ομάδα ασφάλειας και την πολιτεία της Νέας Υόρκης, έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό πλάνο υγείας και ασφάλειας για τον μετριασμό του κινδύνου μόλυνσης εντός του περιορισμένου περιβάλλοντος που περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις του τουρνουά και τα ξενοδοχεία των παικτών. Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης συνεχίζει να είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη της χώρας, καθώς σχετίζεται με τον ιό COVID-19.

Λεπτομέρειες γι’ αυτό το σχέδιο υγείας και ασφάλειας θα ανακοινωθούν σε νεώτερη ημερομηνία, πιο κοντά στα τουρνουά. Σε όλες τις πτυχές της υγείας και της ασφάλειας, καθώς και της βιωσιμότητας του ταξιδιού στην περιοχή της Νέας Υόρκης, η USTA συνεργάστηκε με την WTA και την ATP».

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020, 19:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣβαμπ: «Νέα πρόκληση»
Επόμενο άρθροMVP του Ιουλίου ο Αχμέντ Χασάν