Μοιράσου το άρθρο:

Άρθρο της Υποψήφιας Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ  Μ. Χρυσοβελώνη

Συνεχίζει τις περιοδείες η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Χθες επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες και χωριά του Πηλίου.

Καταρχήν πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Οργανισμού της ΔΕΥΑΜΒ. Εκεί συνομίλησε με τους εργαζόμενους όπου της μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση με σημαντικότερο αυτό της έλλειψης προσωπικού καθώς και της απόδοσης των επιδομάτων με έχουν να κάνουν με την ανθυγιεινή εργασία. Επίσης  μετέφεραν στην υφυπουργό την ανησυχία τους για την διασφάλιση του δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ. Η κ. Χρυσοβελώνη τους ενημέρωσε ότι γνωρίζει τα θέματα που τους απασχολούν και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους για τα δίκαια αιτήματα που της έθεσαν.

Θερμής υποδοχής έτυχε η κ. Χρυσοβελώνη από στελέχη και υπαλληλικό προσωπικό του ΟΣΕ. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Οργανισμού, έλαβε θερμές ευχαριστίες για την παρέμβασή της , όταν ως υφυπουργός  Υποδομών, με νομοθετική ρύθμιση που εισηγήθηκε η ίδια,  λύθηκε το ζήτημα μεταφοράς από την Πρωτοβάθμια στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση υπαλλήλων αποφοίτων του παλιού τετρατάξιου Λυκείου.

Επίσκεψη επίσης πραγματοποίησε μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους της στο Νοσοκομείο Βόλου όπου συνομίλησε με ανθρώπους της διοίκησης και των στελεχών του Νοσοκομείου. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της υφυπουργού στο Τ.Ο.Μ.Υ. Νέας Ιωνίας καθώς και στο Σύλλογο Λιμενεργατών Βόλου.

Επίσης η κ. Χρυσοβελώνη  βρέθηκε στα εγκαίνια του επιβατικού σταθμού «ΙΑΣΩΝ» επί του κεντρικού προβλήτα του Λιμένα Βόλου, των νέων εγκαταστάσεων της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φ. Κουβέλη, παρουσία μεταξύ άλλων του αρχηγού Λιμενικού Σώματος αντιναυάρχου Στ. Ράπτη, καθώς και του Α΄ υπαρχηγού Λιμενικού Σώματος αντιναυάρχου Θ. Κλιάρη.

 

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο διαβεβαιώνοντας και οι δυο πλευρές την άριστη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα και υποσχεθήκαν να συνεχίσουν την συνεργασία  σε θέματα ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή της Μαγνησίας.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΓ. Σακκόπουλος: “Υποχρέωση της Πολιτείας να ενθαρρύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία”
Επόμενο άρθροΜειωμένα εισιτήρια όλο το καλοκαίρι για τους μαθητές από το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου