Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 20:22

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, με την προετοιμασία εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στη Λαμία (18/10, 19:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τόσο οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν (Σουηδία) και Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία) όσο και ο Μπαντού Ντιαγέ, που απουσίασε χθες λόγω αδιαθεσίας. Αντίθετα, απών ήταν ο Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος καθυστέρησε έχοντας υποχρεώσεις με την εθνική Αυστραλίας και αναμένεται αύριο να δει τους συμπαίκτες του. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε και σήμερα πρόγραμμα επανένταξης (συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό), ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι από χτύπημα που δέχθηκε.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».  


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 20:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι – Οι αντιφάσεις της 36χρονης δράστριας στο δικαστήριο
Επόμενο άρθροΕισηγήσεις «βόμβα» Στυλιανίδη για απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείσιμο του Κηφισού