Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 22:08

Συντριβή γνώρισε η Κ19 του ΠΑΟΚ στο πρώτο της παιχνίδι, απέναντι στην Ζίλινα Σλοβακίας, από την οποία ηττήθηκε στο Καυταντζόγλειο στάδιο με 1-5. Η ελληνική ομάδα αν και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό στη συνέχεια παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και συνετρίβη από την ομάδα της Σλοβακίας με χαρακτηριστική άνεση.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια του Κουλούρη και πλασαριστό σουτ του Βαρέλα. Όμως μετά από αυτή την πρόωρη επιτυχία η Ζίλινα πήρε την πρωτοβουλία κυριάρχησε στο γήπεδο και πέτυχε συντριπτική νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Το 1-1 ήρθε στο 27′ με πλασαριστό σουτ του Καπράλικ, ενώ στο 45′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο τους γκολ με τον Σάουερ με κεφαλιά. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 50′ η Ζίλινα έκανε το 1-3 με σουτ του Τζαμπόρ. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 63′ για να γίνει το 1-4, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ζίλινα πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Καπράλικ για να τελειώσει η αναμέτρηση με το βαρύ σε βάρος του ΠΑΟΚ σκορ 1-5.

Ο επαναληπτικός του συγκεκριμένου αγώνα θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου στην Σλοβακία.

 

Κίτρινες κάρτες: Δαρέλας, Τσίκο, Καστίδης, Σμυρλής, Σάουερ, Καπράλικ,

ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Μπαλωμένος, Τσοπουρογλου, Αβεντισιάν (72′ Κιτσάκης) Ζίλο, Καστίδης, Τσίκος, Κουλούρης (79′ Κεδίκογλου), Κουτεντάκης, Βαρέλα (67′ Ρουμνιάτσεφ), Δαρέλας (46′ Σπυράκος), Σμυρλής.

Ζίλινα (Ιβάν Μπέκαμ): Μπέλκο, Κόπασεκ, Λέιθερ, Αρεμεϊγιο, Ογούσου, Σνάϊντερ, Γιάροστσεκ, Σάουερ, Κάπραλικ, Τζάμπορ, Βάλκο (64′ Μπορτόλι).

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροChampions League (Live)
Επόμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι – Την Πέμπτη η Ιωάννα θα μιλήσει για τον Γολγοθά της στο δικαστήριο – Απούσα η κατηγορουμένη