Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ με αφορμή τον ένα χρόνο στην εξουσία αναμένεται να εξαπολύσει ο Αλέξης Τσίπρας στη απογευματινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος. Την ίδια ώρα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδωσε στη δημοσιότητα ένα αιχμηρό σποτ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τη ΝΔ με τον τίτλο: «Ενας χρόνος όλα ανάποδα», το οποίο με σκωπτικό τρόπο καυτηριάζει τις οικονομικές επιλογές της κυβέρνησης.

Νωρίτερα, σε on camera δήλωση του ο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «μέσα σε έναν μόλις χρόνο, ‘κατάφερε’ να ισοπεδώσει την οικονομία και την αγορά εργασίας, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία.

Ο A. Tσίπρας, με αφορμή και το σκηνικό έντασης που έχει δημιουργηθεί με την σκανδαλολογία να κυριαρχεί στην πολιτική ζωή, θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για παρακρατικές πρακτικές που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Θα μιλήσει για πανικό του κ. Μητσοτάκη, λόγω των όσων καταγράφηκαν επίσημα, όπως λένε από την ΕΥΠ και αποκαλύπτουν πρώην υπουργούς και στελέχη της ΝΔ, μέσα από σοκαριστικούς διαλόγους, να εμπλέκονται σε παιδεραστία και να συνεργάζονται με ένα μαφιόζικο παρακράτος, όπως αναφέρουν.

Θα ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα οι αρχικές εντολές και τα αρχικά τιμολόγια της λίστας χρηματοδότησης των ΜΜΕ. Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «έφτασαν να δώσουν χρήματα μέχρι και στον συμπέθερο του κ. Μητσοτάκη»

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιάννης Φασουλάς

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑυξάνονται σε 370.000 οι δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΣτην Ελλάδα ο πρώτος επίγειος σταθμός για το “ευρυζωνικό δίκτυο του Διαστήματος”