Σε προεκλογικό ύφος συνεχίζεται η εκστρατεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εσωκομματικές εκλογές, στις 15 Μαΐου.

Με φόντο τις επόμενες εθνικές εκλογές συνεχίζεται η προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 15 Μαΐου.

Ειδικότερα, τα οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν να επιλέξουν τον νέο πρόεδρο και τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, επιχειρώντας να καμφθούν οι όποιες εντάσεις δημιουργήθηκαν στο πρόσφατο συνέδριο.

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα σημάνει την ανανέωση του κόμματος και της δίνουν προεκλογικό χαρακτήρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο σποτ που δημιούργησαν για τις εσωκομματικές εκλογές της 15ης Μαΐου γίνεται αναφορά στο κύμα ακρίβειας και τον πληθωρισμό, καλώντας τους πολίτες να στείλουν πίσω στη ΝΔ τον λογαριασμό της τριετίας.

«Για τον μισθό που δεν φτάνει. Για το καρότσι που δε γεμίζει. Για τον μεγαλύτερο πληθωρισμό εδώ και 25 χρόνια. 15 Μάϊου. Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε το λογαριασμό» αναφέρει το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαραλίες: Αύξηση- σοκ στις τιμές σε ξαπλώστρες και ομπρέλες
Επόμενο άρθροΈλον Μασκ: Βρήκε την πρώτη ομάδα επενδυτών για την εξαγορά του Twitter