Ανακοίνωση για τον Άκη Σκέρτσο κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά από τη δήλωσή του για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς.

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι: «Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί «δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους»».

«Μη δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία»

Στη συνέχεια στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι: «Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία.

Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιαβεβαιώσεις του Iσπανού ΥΠΕΞ – Υπεράνω αμφιβολίας η αλληλεγγύη σε Ελλάδα – Κύπρο
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση το δύο μηνών βρέφος