«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το σχολικό bazaar που διοργανώνει ξεκίνησε από σήμερα, Τετάρτη, στο Βόλο, και θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή,μπροστά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου,επί της οδού Ερμού,στο κέντρο του Βόλου.Συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με ολοκαίνουργια προϊόντα και καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που ξεκίνησε σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, και από τις 6 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ, ενώ θα συνεχίσει και την Πέμπτη επίσης τις ίδιες ώρες. Την Παρασκευή θα βρίσκεται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.Στο σχολικό bazaar οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια, καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές τιμές.

Ως εκπρόσωπος «του Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλία η κ.Μαρία-Νίκη Δεμίρη ανέφερε ότι το κέντρο στήριξης παιδιού και οικογένειας στη Θεσσαλία έχει στηρίξει πάνω από 500 παιδιά και 200 οικογένειες, τονίζοντας το σημαντικό έργο που γίνεται στον Οργανισμό. Ταυτόχρονα, στάθηκε ιδιαίτερα στη σημαντική συμβολή του κόσμου προς «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, με αίσθημα ευθύνης,στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη, προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση). Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2410560900, email [email protected]

Προηγούμενο άρθροΣτο «Metropolitano» ο Γκριεζμάν, πήρε τη φανέλα με το «8»
Επόμενο άρθρο«Μαχήτρια η Σάκκαρη, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι μας»