Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 18:56

Ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις της 11ης αγωνιστικής της Super League, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα λάθος, χαρακτηρίζοντας σωστό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και εκείνο στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στο Βόλο, όπως και αυτά υπέρ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ.

ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εξήγησε για το πέναλτι που δόθηκε στους «Ζωσιμάδες»: «H KEΔ συμφωνεί με την ομάδα διαιτητών για καταλογισμό πέναλτι καθώς ο αμυντικός κατά τη διεκδίκηση κλώτσησε το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να αγγίξει την μπάλα».

Αναφορικά με το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο, επισήμανε: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός σπρώχνει ξεκάθαρα τον αντίπαλό του από πίσω κατά τη διεκδίκηση, εμποδίζοντάς τον να φτάσει στην μπάλα».

Τέλος για το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό, είπε: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι, καθώς ο επιθετικός βάζει το πόδι του στην μπάλα πριν ο αμυντικός κλωτσήσει το πόδι του επιθετικού».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 19:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Σακελλαροπούλου – Ο Ζισκάρ ντ’ Εσταίν συνέβαλε αποφασιστικά στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης
Επόμενο άρθροΜαγιορκίνης – Πιθανόν «εξαιρετικά διεισδυτικό στέλεχος» η Όμικρον