Η γνωστή σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το τρομερό ατύχημα που της στοίχισε, τον «χαμό» της αδελφής της αλλά και τον επικείμενο, δεύτερο γάμο της.

Η Σόνια Θεοδωρίδου, μίλησε στην κάμερα του MEGA για το επάγγελμά της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Άκουσα την Μαρία Κάλλας όταν ήμουν μικρή και είπα αυτό θέλω να γίνω. Όταν πήγα στην Αγγλία έμεινα στην αρχή στον σταθμό «Βικτώρια» στο Λονδίνο και μετά στο ξενοδοχείο άστεγων.

Δεν χάρηκα όσο πρέπει το παιδί μου, ήταν ενοχική η περίοδος του αποχωρισμού.

Πριν βγω στη σκηνή να τραγουδήσω, για μία ήμερα δεν μιλάω καθόλου. Στο εξωτερικό δεν έχω αντιμετωπίσει πισώπλατα μαχαιρώματα, στην Ελλάδα, μην το συζητάμε», ανέφερε αρχικά η Σόνια Θεοδωρίδου.

«Όταν γύρισα στην Ελλάδα από το εξωτερικό βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές. Δύο άνθρωποι μου φέρθηκαν άσχημα σε δουλειά. Είχα τρομάξει πάρα πολύ, ένιωσα τρόμο θανάτου για συνεργάτη», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τον επικείμενο γάμο της.

«Γνώρισα έναν άνθρωπο και ετοιμάζομαι να παντρευτώ. Νόμιζα είχε τελειώσει αυτό, έλεγα συγκρατήσου, δεν είσαι για τέτοια.

Με τον πρώην σύζυγο μου είχαμε 15 χρόνια διάφορα, και πάλι είμαι μεγαλύτερη, 10 χρόνια, από τον μελλοντικό σύζυγό μου», είπε σχετικά, ενώ ήταν ξεκάθαρη όσο αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις.

«Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, η ίδια «κατέληξε» και άφησε 3 παιδιά. Αισθάνθηκα ένοχες», σημείωσε η Σόνια Θεοδωρίδου.

To άρθρο Σόνια Θεοδωρίδου: Είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την αδελφή μου, η ίδια «κατέληξε» και άφησε 3 παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Ο αστυνομικός σκύλος που «ξετρύπωσε» ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης μέσα σε χόρτα
Επόμενο άρθροΚρήτη: Εργατικό δυστύχημα στον Νιπιδιτό Ηρακλείου – Νεκρός 51χρονος