Παρά τις έξι συλλήψεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, το επικίνδυνο παιχνίδι του Tik Tok με τους ανήλικους που ξαπλώνουν στο οδόστρωμα, κινδυνεύοντας από διερχόμενα οχήματα, έχει προβληματίσει οδηγούς και αστυνομικές αρχές.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι,12, 14, και 17 ετών, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός, αλλά και οι πατεράδες των Βολιωτών και η μητέρα του αλλοδαπού από τη Ρουμανία, κατηγορούμενοι οι μεν πρώτοι για το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία και οι δεύτεροι για παραμέληση ανηλίκων.

Οι ανήλικοι έμπαιναν στο δρόμο, περνώντας σε πολύ κοντινή απόσταση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να ζήσουν επικίνδυνα κι οριακά ενώ βιντεοσκοπούσαν τις προσπάθειές τους για να ανεβάσουν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και να κάνουν τον…….καμπόσο.

Το επικίνδυνο αυτό “παιχνίδι” έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αστυνομίας, η οποία περιπολεί και δέχεται καταγγελίες, προκειμένου να προλάβει πιθανό μοιραίο γεγονός.

Προηγούμενο άρθροΚλείνει γνωστό κατάστημα του Βόλου
Επόμενο άρθρο65χρονος νεκρός σε αγώνα 10 χιλιομέτρων στη Σκιάθο