Μοιράσου το άρθρο:

Συνελήφθη, χθες (11-06-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 46χρονος εντοπίστηκε έξω από την οικία του στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -9,5- γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα του συλληφθέντα σε περιοχή της Καλλονής, βρέθηκε πλαστικό βαρέλι, το οποίο περιείχε επτά (7) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς) βάρους άνω των -3,5- κιλών.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο δράστης κατείχε τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών με σκοπό τη διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι υποψήφιοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Βόρειο Αιγαίο στις εθνικές εκλογές
Επόμενο άρθροΚομοτηνή: Μια Κυριακή του Αυγούστου…