Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του ΟΦΗ, δήλωσε χθες ο διευθυντής των Αθλητικών Τμημάτων της ομάδας, Γιάννης Σαμαράς, που ξεκίνησε την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ως υπηρεσιακός προπονητής. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά ο νέος τεχνικός πρέπει να ταιριάζει με τη φιλοσοφία που έχει πλέον ο ΟΦΗ.

Αναφερόμενος στη νέα χρονιά σημείωσε: «Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Σίγουρα πέρυσι είχαμε δυσκολίες περάσαμε δύσκολα, όμως στο τέλος όλα καλά. Στόχος είναι να αποκτήσουμε σωστές βάσεις είτε με μεταγραφές είτε με τις ακαδημίες που ξεκινάνε καινούργιες όπως είναι η Κ13-Κ14.
Θέλουν όλα το χρόνο τους, αλλά γενικά σαν οργάνωση και φιλοσοφία θα πάμε πολύ καλά. Είναι μεγάλη η μεταγραφική περίοδος και πριν από ένα μήνα δεν ξέραμε που θα παίζουμε έτσι και σε αυτό το κομμάτι πήγαμε καλά. Είχαμε μείνει πίσω, όμως όλα γίνονται σωστά. Αργά αλλά σωστά».
Όσον αφορά στους Βέρα- Ίσις, υπογράμμισε: «Πίστευα ότι θα είχαμε καλό τέλος με τον Χάιμε αφού έχουν τα κριτήρια. Ήταν λίγο γενικό και αόριστο όλο αυτό που έγινε και σύμφωνα με τα κριτήρια της UEFA έπρεπε να πάρει μια άλλη απόφαση. Έχουμε καλές σχέσεις. Περάσαμε πάρα πολλά ειδικά την τελευταία εβδομάδα όταν περιμέναμε την UEFA. Προσπαθούσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την περίπτωση. Πιστεύω ότι πρέπει να πατήσουμε πάνω σε αυτό με τον Χάιμε και τον Αλεσάντρο για τον νέο προπονητή. Πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».
Χθες ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Θοδωρή Μίγγου, που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Επίσης είναι διεθνής με τις ομάδες των νέων και των ελπίδων.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔήλωση της Υφ.Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ
Επόμενο άρθροΟ πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μαγνησία