Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολίασε τις θέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης A. Τσίπρα στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σ. Πέτσας έκανε λόγο για «δήθεν απολογισμό» του ΣΥΡΙΖΑ που «έκρυψε κάτω από το χαλί όλα όσα ήθελαν να μάθουν οι Έλληνες».

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι Έλληνες έμαθαν για τον ολέθριο διχασμό που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. «Η αντιδημοκρατική νοοτροπία Τσίπρα, που αγνοεί το ίδιο το Σύνταγμα, αποδεικνύει ότι δεν διδάχτηκε τίποτα από το μήνυμα του λαού στις κάλπες, αναβιώνοντας το απεχθές σύνθημα «ή εμείς, ή αυτοί». Και ότι στόχος του είναι ένας «δεύτερος γύρος» για να επαναφερει όχι μόνο την οικονομική καθήλωση, αλλά και τον αυταρχισμό και την περιθωριοποίηση της χώρας» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Ανέφερε πως «ο διήμερος δήθεν «απολογισμός» του ΣΥΡΙΖΑ έκρυψε κάτω από το χαλί αυτά που ήθελαν να μάθουν όλοι οι Έλληνες: γιατί χάθηκαν πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ εθνικού πλούτου, γιατί έκλεισαν οι τράπεζες και γιατί οι πολίτες φορτώθηκαν με τόσους άδικους φόρους».

Κατέληξε λέγοντας ότι «πάνω από όλα, δικαιώνει τη θέση μας ότι οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορούν μόνο την οικονομία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, αλλά κυρίως το σεβασμό και την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)
Επόμενο άρθροΚαι η Ιταλία θα επαναπατρίσει τους πολίτες της που βρίσκονται στο κρουζιερόπλοιο Diamond Princess