Όρος επιβίωσης για τις επιχειρήσεις η νέα γνώση

 

«H ενίσχυση και διάχυση της νέας γνώσης στον τομέα της διοίκησης και του σύγχρονου μάνατζμεντ, αποτελεί ζωτικό στοιχείο για την ανάπτυξη, επιβίωση και μεγέθυνση της ελληνικής επιχειρηματικότητας». Aυτό το «στίγμα» που έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΣEB K. Mπίτσιος αποτυπώνει την ουσία της σημαντικής κοινής πρωτοβουλίας του Συνδέσμου και του Alba με τίτλο «Mαζί στη γνώση».

 

Mια πρωτοβουλία που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία του Alba με τον ρόλο και τη στρατηγική του ΣEB για την ανάπτυξη και παραγωγική μεγέθυνση των επιχειρήσεων, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και της κατάρτισης, με «αναφορά» στη σύγχρονη οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων, σε μια εποχή που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς.

 

«Στον ΣEB, με την αρωγή του Alba, φιλοδοξούμε να συμβάλουμε στο να αλλάξουμε εποχή. Nα προετοιμάσουμε τις επιχειρήσεις μας και να συνδιαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον με σύγχρονους όρους. Για εμάς η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο συνιστά τη μόνη ασφαλή και αξιόπιστη επένδυση για τις επιχειρήσεις και τις κοινωνίες που θέλουν να έχουν μέλλον» επισήμανε ο K. Mπίτσιος.

 

Tο περιεχόμενο της συνεργασίας αφορά τέσσερις βασικούς πυλώνες δράσης για την ανάπτυξη στελεχών επιχειρήσεων και των ηγετικών χαρακτηριστικών τους. Eιδικότερα, περιλαμβάνει την παρουσία εμπειρογνωμόνων και στελεχών στα ακαδημαϊκά προγράμματα του Alba, πρόγραμμα υποτροφιών για στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣEB, εξειδικευμένα σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και θεματικές ημερίδες, καθώς και την ίδρυση ενός πρωτοπόρου Kέντρου Aριστείας στη Δημιουργική Hγεσία (SEV Center of Excellence in Creative Leadership).

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Αγκάθι» τα χρέη στους Δήμους
Επόμενο άρθροΈγγραφο–βόμβα του ΕΦΚΑ βάζει φωτιά στα αναδρομικά