Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

ΡΟΔΟΣ

Στη Ρόδο θα βρίσκεται το Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του. Θα συναντήσει κατοίκους του νησιού, ξενοδοχουπαλλήλους και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γύρω νησιά, Χάλκη, Σύμη, Τήλο και Κώ την Κυριακή και ενδεχομένως να επισκευθεί και την Κάλυμνο.

ΤΡΙΠΟΛΗ

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο Θάνατος του αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν στα Ίρια Αργολίδας. Μετά από συντονισμένη ενέργειες της Αστυνομίας η υπόθεση εξιχνιάστηκε αμέσως. Δράστης είναι φίλος του Θύματος.

ΠΑΤΡΑ

Ψήφισμα συμπαράστασης αναμένεται να δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας στους απολυμένους της Frigoglass.

ΣΑΜΟΣ

Έγγραφη διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα που σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση δεν θα σταθμεύουν φέτος στο αεροδρόμιο της Σάμου αποφάσισαν να στείλουν οι φορείς και οι αρχές του νησιού.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δίχτυ αντιπυρικής προστασίας στην Κρήτη δημιουργεί η Περιφέρεια, χρηματοδοτώντας με περισσότερα από 8 εκατομμύρια ευρώ το Πυροσβεστικό Σώμα και τα Σώματα Ασφαλείας στο νησί, για ανανέωση του εξοπλισμού τους.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον σεισμό του Οκτωβρίου, με την υπογραφή της απόφασης ανάληψης υποχρέωσης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την εκταμίευση των 5.000 ευρώ στους πληγέντες και την έγκριση δέσμευσης πίστωσης συνολικού ύψους 1.500.000, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ζακύνθου Στ.Κοντονής.

ΚΟΖΑΝΗ

Σε 24ωρη λειτουργία μπαίνει από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Άργους Ορεστικού. Ήδη έχει στελεχωθεί με 15 άτομα επιστημονικού προσωπικού, ενώ εγκρίθηκε και η πρόσληψη 9 ατόμων λοιπού επικουρικού προσωπικού.

ΡΟΔΟΠΗ

Σημαντική διάκριση απέσπασε για μία ακόμη χρονιά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. στον διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Έξι εργαστήρια κινηματογράφου πρόκειται να λειτουργήσουν φέτος στα Ζαγοροχώρια, τα οποία έχουν ξεκινήσει πριν 10 χρόνια και συνεχίζονται με διοργανώτρια την Πολιτιστική Εταιρεία Ζαγορίου.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθροΑ. Μέρκελ: Η Βόρεια Μακεδονία έχει βελτιώσει σημαντικά τη θέση της για μια προσέγγιση προς την ΕΕ