Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 02:00

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Eurosport 1) η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Τατιάνα Μαρία, για την πρεμιέρα του Australian Open, η αυλαία του οποίου άνοιξε σήμερα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία φιγουράρει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Γερμανίδα αντίπαλό της, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, το οποίο απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες, λόγω του σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον οποίο εν τέλει δεν επετράπη να αγωνιστεί.

Kι αυτό γιατί, ως γνωστόν, απορρίφθηκε ομόφωνα η προσφυγή του Σέρβου κατά την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, ο οποίος προ ημερών είχε ακυρώσει τη βίζα του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Τατιάνα Μαρία είναι 34 ετών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο285 στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη έχει αναμετρηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν με τη Γερμανίδα: πριν από επτά χρόνια όταν είχε ηττηθεί με 2-0 σετ.

Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά και η Μαρία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο μεταξύ τους ματς, για την πρεμιέρα του Australian Open.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη έχει την υποστήριξη των Ελλήνων ομογενών της Αυστραλίας, που παραδοσιακά δίνουν ελληνικό χρώμα τόσο στα ματς της Μαρίας όσο και σε εκείνα του Στέφανου Τσιτσιπά στην χώρα των κανγκουρό.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 02:18

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣακελλαροπούλου – Το συλλυπητήριο μήνυμα για τον Αλέκο Φασιανό
Επόμενο άρθροΤύμπανα πολέμου σε πέντε μέτωπα