Σπουδαίο ματς έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της σούπερ λιγκ, με το Βόλο να κερδίζει τον τοπικό Παναιτωλικό με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή από 2-0, σκορ που προηγήθηκε πολύ νωρίς ο Παναιτωλικός.

Μόλις στο 5′, ο Σενγκέλια είδε τον τερματοφύλακα του Βόλου Κλέ’ι’μαν να κάνει έξοδο πολύ μακριά από την εστία του και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, από μία απόσταση περίπου 35 μέτρων, λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, γράφοντας το 1-0.

Στο 16′ ο Νταγκό διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού, όταν σούταρε από αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Εσκοβάλ που ήθελε να διώξει με τακουνάκι και κατέληξε στην εστία της ομάδας του.

Ο Τσοκάνης στο 28′ με δυνατό ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 2-1.

Στο 35′ ο Πάολο Φερνάντες σούταρε, ο τερματοφύλακας Στεργιάκης απέκρουσε, ο Ισπανός μεσοεποθετικός πήρε την κεφαλιά και ο Τσοκάνης με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-2.

Στο 44′ αποβλήθηκε ο Καρέλης, που κλώτσησε τον Εσκοβάλ και έτσι ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να ξαναπάρει το προβάδισμα, αλλά, στο 78′, σε μία ”εύκολη” σέντρα, ο τερματοφύλακας Στεργιάκης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του χωρίς πίεση και ο Κούτσιας από κοντά έγραψε το τελικό 2-3 που φέρνει το Βόλο στους 14 βαθμούς, ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Αναστασίου, 4-3-3): Στεργιάκης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιου, Χουχούμης – Φλόρες (46′ Μλάντεν), Μάρτεσον (83′ Ζοάο Πέδρο), Κολοβός (83′ Ντίας) – Σενγκέλια (72′ Ντουάρτε), Καρέλης, Νταγκό (66′ Μόρσεϊ).

Βόλος (Μπράτσος, 4-2-3-1): Κλέιμαν – Ουές (88′ Ματίγια), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Τσοκάνης – Φερνάντες, Μεθκίδα (61′ Κούτσιας), Ντέλετιτς (75′ Μπατόκιο)- Οζέγκοβιτς (88′ Τάχατος)

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΠολυτεχνειούπολη: Μέλος της συμμορίας έκανε περιπολία με πιστόλι και πίτμπουλ – Βίντεο ντοκουμέντο
Επόμενο άρθροΣοκ και θρήνος στο Βόλο για το θάνατο 37χρονου