Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της Lynn Cohen, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως «Magda» (η οικονόμος της Μιράντα) από την τηλεοπτική σειρά «Sex and the City». Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 86 ετών, ενώ η είδηση του θανάτου της προκάλεσε βαθιά θλίψη στους συντελεστές της πετυχημένης σειράς.

Μάλιστα, οι τρεις από τις βασικές πρωταγωνίστριες μέσα από τα social media έστειλαν το δικό τους «αντίο» στην αγαπημένη τους συνάδελφο, τονίζοντας όλες πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν.

«Πολλοί άνθρωποι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Lynn Cohen ως την πιο επίμονη νταντά της Μιράντα, τη Magda. Για μένα ήταν πολλά περισσότερα, μια αγαπημένη φίλη και μια μεγάλη ηθοποιός. Στη φωτογραφία παίζει στην ταινία “Munich” που είναι αγαπημένη μου. Θα μας λείψεις», έγραψε η Σύνθια Νίξον.

«Η όμορφη Lynn Cohen. Η αγαπημένη βοηθός της Μιράντα, η Magda. Η αγαπημένη συνάδελφος της SATC. Ταλαντούχα, χαριτωμένη και πνευματώδης», έγραψε με τη σειρά της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κιμ Κατράλ την αποχαιρέτισε με ένα λιτό, αλλά συγκινητικό μήνυμα. «Η όμορφή μας Lynn Cohen πέρασε στην αιωνιότητα», έγραψε η ηθοποιός.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατατέθηκε το ν/σ για το ασφαλιστικό – Απεργιακές κινητοποιήσεις την Τρίτη 18/2
Επόμενο άρθροΥπέγραψε στη Βιλερμπάν ο Ντέβιον Μπέρι