Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 11:05

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει τον αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για μια υπόθεση που απασχολεί τις αρμόδιες αρχές καθώς διεξάγεται σχετική έρευνα από την εισαγγελία της Βαρκελώνης. 

Και όσο περνούν οι μέρες, στο φως έρχονται και άλλα στοιχεία για τη σχέση που είχαν οι «μπλαουγκράνα» με τον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, την εταιρεία του οποίου πλήρωναν για να λαμβάνουν από τον ίδιο υπηρεσίες που αφορούσαν τους διαιτητής που σφύριζαν στα παιχνίδια τους. 

Η εφημερίδα «El Mundo» αποκαλύπτει έγγραφα που έστελνε ο τότε αρχιδιαιτητής στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ζητώντας να πληρωθεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και να συνεχιστεί η συνεργασία τους «μετά από τόσα χρόνια σχέσης, μετά από τόσες χάρες που πραγματοποιήθηκαν» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Αυτά τα έγγραφα εστάλησαν τον Δεκέμβριο του 2018, λίγο καιρό πριν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποφάσισε να διακόψει αυτή τη συνεργασία στο πλαίσιο περικοπών. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 11:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ αποστρατεία Καραμανλή και όσα δίδαξαν οι αποχωρήσεις των πρώην αρχηγών
Επόμενο άρθροMarket Pass: Ποιοι δε μπορούν να κάνουν αίτηση