Τo τέταρτο επεισόδιο του Β’ κύκλου της σειράς μυστηρίου με τίτλο «Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ», αυστραλιανής παραγωγής 2012, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00.


Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του ’20 της Μελβούρνης. Στην πρώτη σειρά, ένα θέμα που τρέχει είναι η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Eπεισόδιο 4: ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (Deadweight)

Η ησυχία του περίφημου παραλιακού δρόμου της Σέιντ Κίλντα διαταράσσεται από τις συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών και αστυνομίας για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο. Όταν ένας αρχηγός συμμορίας βρίσκεται νεκρός έξω μια σκηνή πλανόδιων πυγμάχων, η έρευνα της Φράνι την οδηγεί στον επικίνδυνο αλλά συναρπαστικό κόσμο της πυγμαχίας και των συμμοριών. Καθώς ο αστυφύλακας Χιου Κόλινς εμπλέκεται συναισθηματικά, η Φράνι σκάβει πιο βαθιά για τον προστατέψει και ανακαλύπτει ότι οι πιο υπολογίσιμοι αντίπαλοι βρίσκονται έξω από το ρινγκ.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο75 χρόνια από τη ναζιστική θηριωδία στο Δίστομο
Επόμενο άρθροΒουλγαρία: Έφηβος σχεδίαζε βομβιστική επίθεση στο Πλόβντιβ σύμφωνα με τις αρχές