Ανακοινώθηκε το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών Μεσσηνίας που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

ΣΥΡΙΖΑ
Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Γιούλα Ζαχαροπούλου από τους Γαργαλιάνους, υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ που ήταν υποψήφια και πριν ένα μήνα ως περιφερειακή σύμβουλος με το Γιώργο Δέδε και η Αγγελική Κελεπούρη, Αρχιτέκτονας από τη Μάνη, ολοκλήρωσαν την επτάδα.
Οι άλλοι 5 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες είναι: Γιώτα Κοζομπόλη, Πέτρος Κωνσταντινέας, Νίκος Πατσαρίνος, Στέλιος Σπυρόπουλος και ο πρώην υπουργός Αλέξης Χαρίτσης
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

ΝΔ
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις έκλεισε και το ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας της ΝΔ. Εκτός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, υποψήφιοι είναι ο πρώην Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Περικλής Μαντάς και ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Στις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στις γυναίκες υποψήφιες βρίσκονται η Πιπίνα Κουμάντου, η Νατάσα Κυριακοπούλου και η Παναγιώτα Ντίντα.

ΚΙΝ.ΑΛ.
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής με τη μοναδική εκκρεμότητα που το αφορά να βρίσκεται στις θέσεις των γυναικών. Να υπενθυμίσουμε ότι οι άνδρες υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ είναι οι Παναγιώτης Αλευράς, Άγγελος Ν. Αντωνόπουλος, Μενέλαος Γερονικολός και Γιάννης Διονυσόπουλος.

ΚΚΕ
Ανακοινώθηκαν χθες σε ειδική εκδήλωση οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία. Το ψηφοδέλτιο αποτελούν οι:
Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της Κ.Ε., τεχνολόγος γεωπόνος.
Αργύρης Σμυρνής, πλοίαρχος ε.α. του Λιμενικού Σώματος.
Στέλλα Χρηστέα, μεταλλειολόγος μηχανικός του ΕΜΠ, ιδιοκτήτρια συνεργείου αυτοκινήτων.
Χριστίνα Καντζιλιέρη, κτηνίατρος, δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας.
Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, τεχνολόγος γεωπόνος, εμποροϋπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας, μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.
Σπύρος Νικολόπουλος, αγρότης, γραμματέας του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.
Εύα Κουφαλάκου, γραμματέας ΚΝΕ Μεσσηνίας, τελειόφοιτη της Σχολής Ιατρικών Εργαστηρίων κι εργαζόμενη στον επισιτισμό.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Αν υπάρξει κλιμάκωση μεταξύ Κύπρου – Τουρκίας, η Ευρώπη να λάβει μέτρα (video)
Επόμενο άρθροΧανιά: Αισιοδοξία για το 8χρονο αγοράκι που κινδύνεψε να πνιγεί