Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 14:54

Τις σκέψεις του για την επιστροφή του στον Άρη και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο τεχνικός των «κίτρινων» παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα από την ΚΑΕ, στην αίθουσα Τύπου του Αλεξάνδρειου, λέγοντας αρχικά:

«Είναι τεράστια τιμή να είμαι στον πάγκο της ομάδας για ακόμα μία φορά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, οι συνθήκες είναι δύσκολες γενικά, αλλά και για τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Έχουμε δύο επιλογές: Να το υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας κάθε μέρα και να κάνουμε πιο ανηφορικό τον δρόμο μας ή να εστιάσουμε στα θετικά και να κοιτάξουμε ακόμα μια πολύ δύσκολη χρονιά. Επιστρέφω ίσως στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Υπάρχει μια διοίκηση με εμπειρία για να λύσουν προβλήματα, έχουν τεράστια τεχνογνωσία και διάθεση να βγάλει η ομάδα εις πέρας δύσκολες χρονιές. Έχω συνεργάτες δίπλα μου που βοηθούν τα μέγιστα. Μόνο αισιόδοξος μπορεί να είμαι. Εύχομαι να ανοίξουν οι πύλες του Παλέ και ο κόσμος να είναι πάλι μαζί μας. Η απόφαση να επιστρέψω στην ομάδα ήταν υπερβολικά εύκολη. Τεράστια αύρα και δυναμική έχει ο Άρης. Όλοι μαζί θα πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όλοι θέλουν να τη βλέπουν στην κορυφή αυτή την ομάδα και πρωταθλήτρια. Δε λέμε αυτό το πράγμα, στόχος είναι να επιστρέψει όμως σε αυτή τη θέση κάποια στιγμή, ξεπερνώντας τα προβλήματα που υπάρχουν. Να επιστρέψουμε στις καρδιές του κόσμου».

Πρόσθεσε αναφέροντας: «Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι που δεν μπορούμε να το κάνουμε και μιλάω για τις πρώτες βαθμολογικές θέσεις. Έχουν λάβει όλοι τις διαβεβαιώσεις για τις λύσεις των ban από τη διοίκηση, αυτό ξέρω και εγώ. Υπό αυτές τις συνθήκες θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 14:54

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦ. Γεννηματά απ’ την Καλαμάτα: «Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στο διχασμό»
Επόμενο άρθροΥπέρ της μείωσης των έξι ξένων στην Basket League τάχθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας