Σε ότι αφορά τον αυτοσχέδιο μηχανισμό-sea trac- για την πρόσβαση στη θάλασσα των ΑΜΕΑ και με κινητικά προβλήματα, την επόμενη εβδομάδα, αφού το ερπυστριοφόρο μηχάνημα του Στρατού(σ.σ. της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας) κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στην θέση «Ιουλία» στο Φανάρι, αφού η εταιρεία από την Καβάλα τοποθετήσει το μηχανισμό sea trac και αφού τέλος ο Δήμος Κομοτηνής, τοποθετήσει και τους ξύλινους διαδρόμους, ο μηχανισμός θα είναι έτοιμος προς χρήση, από όσους το έχουν ανάγκη.


Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος περιμέναμε να τοποθετηθεί ανάλογος μηχανισμός sea trac και στις παραλίες της Μαρώνειας, ωστόσο, δεν ευοδώθηκαν τα σχέδια και οι συζητήσεις με τον απερχόμενο Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαππών. Τις ενέργειες για την τοποθέτηση όμως του μηχανισμού sea trac, τις συνεχίζει ο πρόεδρος του σωματείου ΑΜΕΑ Ροδόπης, Τρύφων Καρούντζος και συγκεκριμένα με τον ΤΑΠ, χορηγία του οποίου θα είναι η λειτουργία του μηχανισμού.
Οι τοποθεσίες που προτείνονται είναι στην παραλία Αλκυώνας και στην παραλία των ΚΑΥ…Αυτό θα το αποφασίσει ο ΤΑΠ.
Στην περιοχή των ΚΑΥ του Στρατού, ίσως θα ήταν καλύτερα από πλευράς φύλαξης, προστασίας και …εξυπηρέτησης για τα δροσιστικά ποτά!!!
Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα γίνει φέτος αυτό και δεν θα χρειαστεί να περάσει ακόμα ένας χρόνος…

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣύνοδος των G20: Συμφωνία για την μείωση των πλαστικών απορριμάτων
Επόμενο άρθροΚομοτηνή: 16-6-2019 Ειδήσεις – ert.gr