Σε τέσσερις δράσεις συμμετέχει ο ΕΟΤ με στόχο την προώθηση των οικογενειακών διακοπών στη χώρα μας, του τουρισμού πολυτελείας και των ποιοτικών διακοπών στα ελληνικά νησιά. Οι δράσεις αυτές αφορούν θεματικές road shows στους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου, που διοργανώνει και εφέτος το έγκυρο επαγγελματικό περιοδικό για τη βρετανική τουριστική αγορά «Travel Bulletin».

 

Πρόκειται για την εκδήλωση Travel Bulletin Showcases που υλοποιείται για ακόμη μία χρονιά με στόχο την ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων της χώρας για τους νέους προορισμούς, τα καινοτόμα τουριστικά προϊόντα και τις νέες τάσεις της τουριστικής αγοράς.

 

Η υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των στρατηγικών κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής για την προβολή του θεματικού τουρισμού της Ελλάδας στο εξωτερικό, συμμετέχει στα τέσσερα παρακάτω events, επιδιώκοντας την ισχυρή προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος έναντι του ανταγωνισμού:

 

Family Holiday Showcase – Μπρίστολ, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

 

Mediterranean Showcase – Οξφόρδη, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

 

Mediterranean Showcase – Σέφιλντ, Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

 

Luxury Showcase – Γλασκώβη, Τρίτη 18 Ιουνίου 2019. κάθε δήλωσή του ο Μητσοτάκης βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑίτηση ανακοπής κατά της κατάσχεσης έως 1,8 εκατ.
Επόμενο άρθροΗ Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να κρύψει τον ταξικό χαρακτήρα της