Σημαντικά στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στις έρευνες των αστυνομικών για την σοκαριστική επίθεση σε βάρος της με καυστικό υγρό έδωσε η ίδια η 34χρονη στον δικηγόρο της σήμερα.Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα ζήτησε από την μητέρα της να τον καλέσει στο νοσοκομείο και εκεί του είπε ότι έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες.

«Μου είπε ότι είναι γυναίκα πράγματι φορούσε μαύρα ρούχα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα άλλο. Αλλά έκανε μια συνδυαστική σκέψη την οποία της πρότεινα να την πει στην αστυνομία +12.17 θεωρεί ότι το άτομο αυτό αυτή η γυναίκα γνώριζε τον χώρο» ανέφερε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να σχετίζεται με μη πραγματικά γεγονότα».Βασικό ερώτημα για την αστυνομία είναι το πώς κατάφερε να διαφύγει η μαυροντυμένη γυναίκα με την μάσκα μετά την επίθεση , αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιο στοιχείο ή μαρτυρία.

Ο υπουργός δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στη νομοθεσία για τέτοιου είδους αδικήματα τονίζοντας ότι «είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε θα τεθεί υπόψιν της επιτροπής που βλέπει τα αποτελέσματα του ποινικου κώδικα προκειμένου να δούμε αν είναι ικανοποιητική η νομοθεσία που υπάρχει μέχρι σήμερα γιατί και εκεί υπάρχουν ερωτηματικά».

Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο ,στη μονάδα εγκαυμάτων, διανύοντας σήμερα την 1η της μετεγχειρητική ημέρα, μετά την 3ωρη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη χθες.

Οι γιατροί της χορηγούν αναλγητικά για τους πόνους, ωστόσο ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς.

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η δράση σε Τσεχία και Ουγγαρία
Επόμενο άρθροΤο καλοκαιρινό πλάνο της Μπουντεσλίγκα