«Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, σχολιάζοντας την επίθεση με μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και του ΕΟΔΥ/4η Υγειονομική Περιφέρεια.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας @gioulekaskostas και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν & δε μας φιμώνουν», τονίζει ο κ. Γαϊτάνης στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα, ένας άνδρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του κ. Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 6.30 το απόγευμα σε κτίριο επί της οδού Αγίας Σοφίας 46, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στον 5ο όροφο στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Κ. Γκιουλέκα, ενώ τα άλλα γραφεία βρίσκονται στον 8ο όροφο της ίδιας οικοδομής.

Αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τα δύο άτομα και εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανήκουν σε αναρχική συλλογικότητα, ενώ τα τρικάκια που πέταξαν αναφέρονται στην «κρατική διαχείριση της πανδημίας».

Πηγή: Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, 97-73 η Βιλερμπάν
Επόμενο άρθρο«Ποδαρικό» με ρεκόρ έκανε ο Δεκέμβρης