Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 01 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Υπάρχει σήμερα μια έντονη εστίαση στον τομέα των σχέσεων αγάπης, ψυχαγωγίας, ευχαρίστησης, γνωριμιών και της δημιουργικότητας. Ο Ερμής και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου διαγράμματος προκαλώντας μια μικρή ψυχική αναστάτωση και συγκίνηση.

Επίσης τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος αντιτίθενται στον Κρόνο και θα μπορούσες να αισθανθείς πως οι ευθύνες απέναντι στους άλλους παρεμποδίζουν τις αγαπημένες δραστηριότητές σου.

Ταύρος: Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή ουσιαστικών συνομιλιών κυρίως με την οικογένεια καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 4ο οίκο σου.

Σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να κάνεις βελτιώσεις και να λάβεις αποφάσεις που θα σε απαλλάξουν από ένα καθημερινό ίσως και κρυφό άγχος. Ίσως χρειαστεί μια νέα πιο ρεαλιστική ματιά στην ισορροπία εργασίας και σπιτιού ή προσωπικών υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά μην ξεχνάς ότι ξεκινά ένα νέος ευνοϊκότερος και πιο χαρούμενος μήνας.

Δίδυμοι: Άκου σήμερα τη διαίσθησή σου και εμπιστεύσου τις νέες ιδέες σου, με τον Ερμή και τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται. Είναι σημαντικό να μην πάρεις ωστόσο κρίσιμες αποφάσεις και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου ή να μη λάβεις υπόψη σου τα συναισθήματά σου.

Επίσης καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής αντιτίθενται στον Κρόνο μπορεί να ανακαλύψεις εμπόδια που σχετίζονται κυρίως με την επικοινωνία, τη μεταφορά και τον εξοπλισμό. Προσπάθησε τις όποιες καθυστερήσεις να μην τις παίρνεις προσωπικά.

Καρκίνος: Με το ξεκίνημα του νέου μήνα τα χρήματα και οι πρακτικές υποθέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο. Νέες ιδέες και προοπτικές μπορούν να εμφανιστούν έντονα καθώς τώρα αναδύονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Ένα θέμα οικονομικής φύσης, ιδιοκτησίας ή σεβασμού μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής.

Ακόμα κι έτσι οι μεταβάσεις του Κρόνου μπορούν να υποδείξουν προκλήσεις. Το να κάνεις μικρά βήματα για την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας θα είναι αποτελεσματικότερο. Οι όποιες καθυστερήσεις να είσαι βέβαιη πως θα σε οδηγήσουν σε καλύτερες συνθήκες αργότερα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 01 Αυγούστου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓκολομέεβ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος»
Επόμενο άρθρο«Χρυσός» Λόγκαν Μάρτιν στο bmx freestyle