Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος, όμως ηρέμησε και να είσαι σίγουρη πως θα βρεις τις λύσεις, για μια ακόμη φορά. Παρόλο που είναι μια διαφορετική Κυριακή, δεν σταματάς να σκέφτεσαι και να προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις και τα βήματά σου.

Αφιέρωσε τη μέρα στον σύντροφό σου και αποκατάστησε την ατμόσφαιρα. Διασκεδάστε και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση που αφορά στο παρελθόν σου φαίνεται να σου προκαλεί ταραχή. Μάθε να περιμένεις και μη δείχνεις τις αδυναμίες σου.

Ταύρος: Μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις νέα σου ταλέντα και ικανότητες. Το εύστροφο μυαλό σου δεν σταματά να σκέφτεται και να προσπαθεί να βρει διεξόδους και νέα ενδιαφέροντα.
Απόφυγε τις αναφορές στο παρελθόν και τις όποιες δυσάρεστες στιγμές. Χάρισε στον σύντροφό σου μια ερωτική βραδιά και αποπλάνησέ τον. Η αποψινή βραδιά και το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται πολλά σε σένα που είσαι μόνη.

Δίδυμοι: Μην ξεπερνάς τα όρια των άλλων και μην μπερδεύεσαι στις υποθέσεις τους. Μπορεί πράγματι να το κάνεις από ενδιαφέρον, όμως γίνεσαι άθελά σου αδιάκριτη.

Πρόσθεσε μια πινελιά ρομαντισμού και πάθους στη σχέση με τον σύντροφό σου και μην του προκαλείς τη ζήλια. Το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά και του βάζεις ιδέες. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μην μείνεις σπίτι για κανένα λόγο. Η βραδιά χαρακτηρίζεται κοινωνική και ενδιαφέρουσα.

Καρκίνος: Η αυτοπεποίθησή σου αρχίζει να επανέρχεται καθώς και η εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητές σου. Ξέρεις πως αν κάτι το θελήσεις πολύ μπορείς να τα καταφέρεις. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένεια και το σπίτι. Έχεις παραμελήσει πολύ ανθρώπους που αγαπάς και είναι ευκαιρία να βρεθείς μαζί τους και να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου.

Προσπαθείς με λάθος τρόπο να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του ερωτικού σου συντρόφου. Δείξε του τις αδυναμίες σου και ζήτα για να πάρεις. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, στο χέρι σου είναι να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις. Μην αφήνεις τις ευαισθησίες σου να σε παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Αττικής – Αναβάθμιση του οδικού φωτισμού με 24.000 φωτιστικά LED
Επόμενο άρθροΤο πάθημα της Τουρκίας και το μάθημα της Ελλάδας