Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να νιώσεις ότι το μυαλό σου μερικές φορές σου κάνει κόλπα. Ή γενικά υπάρχει μια απογοητευτική έλλειψη σαφήνειας. Ο Ερμής είναι ένας ανιχνευτής γεγονότων, αλλά ο Ποσειδώνας προτιμά λίγο μυστήριο και ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς για να αποκτήσεις ηρεμία.

Η πιθανότητα παρεξηγήσεων σε κοινωνικό ή ρομαντικό επίπεδο είναι μεγάλη. Οι ευσεβείς πόθοι θα μπορούσαν να μπερδέψουν την άποψή σου για τους άλλους ή τη δική τους άποψη για σένα.

Δίδυμοι: Ίσως να αντιμετωπίζεις λανθασμένες οδηγίες ή ομιχλώδη σκέψη σήμερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Γενικά δεν είναι εύκολο να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Ενώ το να αφεθείς στη φαντασία μπορεί να είναι θεραπευτικό, το κόλπο είναι να το κάνεις στις σωστές καταστάσεις.

Είναι πολύ εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σου, κάτι που μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάγκη για αλλαγή ρυθμού ή για ψυχική ανανέωση. Ευτυχώς μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου αργότερα σήμερα σε κάνει να νιώθεις κάποια σταθερότητα και να σε ελκύσει ένας πιο ώριμος και σοφός τρόπος σκέψης.

Καρκίνος: Καταστάσεις ή εργασίες που απαιτούν καθαρή σκέψη μπορεί να μην έχουν -προσωρινά- αποτελέσματα λόγω του σημερινού τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα. Οι τακτικές ρουτίνας μπορεί να φαίνονται βαρετές, ιδιαίτερα αν το μυαλό σου πηγαίνει πέρα δώθε μεταξύ φαντασίας και γεγονότων.

Το να κάνεις ένα διάλειμμα για να ανανεώσεις τις σκέψεις σου είναι λογικό και χρήσιμο, εάν βέβαια είναι εφικτό. Ευτυχώς αργότερα σήμερα μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σε βοηθήσει να προσγειωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

Λέων: Με ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου η σκέψη μπορεί να σε ακινητοποιήσει παρά να σε ενεργοποιήσει σε κάποιες στιγμές σήμερα. Μπορεί να προκύψουν μπερδεμένες καταστάσεις, ιδιαίτερα με προσωπικά όρια, συναισθήματα άλλων και οικονομικά θέματα. Οι πληροφορίες λείπουν ή κρύβονται και η φαντασία σου μπορεί να παραμορφώσει τις αντιλήψεις σου για μια κατάσταση.

Ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις κάποια πράγματα στον αέρα ή ανοιχτά σε ερμηνείες. Ευτυχώς η αποψινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζει επίσης τη μέρα και θα μπορούσες να βρεις κάποια ανακούφιση από τη ρουτίνα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και χιόνια στα βουνά
Επόμενο άρθροΡύθμιση για φθηνό και πράσινο ρεύμα στη βιομηχανία – Τι υποσχέθηκε ο Σκρέκας στον ΣΕΒ