Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τονίζει όμορφα τη διαίσθηση σου και οι δυνάμεις έλξης είναι ισχυρές. Μερικές φορές η φαντασία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αλλά αυτήν τη στιγμή λειτουργεί υπέρ σου.

Ακόμη και χωρίς να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες, καταλαβαίνεις τα πρόσφατα γεγονότα ειδικά γύρω από τις σχέσεις σου. Οι φιλίες μοιάζουν να υποστηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σου και η συντροφικότητα ανθίζει. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις και κοίτα σήμερα να περάσεις καλά.

Δίδυμοι: Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει τον καλλιτέχνη μέσα σου και η φαντασία σου βρίσκεται στα ύψη. Φτάνεις σε λύσεις ενστικτωδώς και όχι απαραίτητα με τη λογική, εφαρμόζοντας τη δημιουργικότητα σε πρακτικά θέματα.

Μπορεί να υπάρξουν ασυνήθιστες περιστάσεις που σε συνδέουν με τους κατάλληλους ανθρώπους, έργα και πληροφορίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στα θέματα εργασίας και υγείας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν.

Καρκίνος: Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι εξαιρετική για συμπόνια, αλλά και γοητεία. Η ευγένεια σου είναι πιο ελκυστική από το συνηθισμένο και είναι η τέλεια στιγμή για συγχώρεση, είτε πρόκειται για τη συγχώρεση άλλων ή για τον εαυτό σου -σχετικά με κάτι από το παρελθόν που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Μπορεί να βιώσεις μερικά θετικά συναισθήματα αποδοχής τώρα και είναι παρήγορο. Θα είναι πιο εύκολο να διασκεδάσεις όταν αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις ή τις προσδοκίες σου στην άκρη. Ωστόσο με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι καθώς εξελίσσεται η μέρα θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις προσωρινές αμφιβολίες για πρόσφατα έργα ή σχέσεις.

Λέων: Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Η συμπόνια ρέει πιο φυσικά και είσαι ανοιχτή στο να δεις τη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων.

Οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να έχουν περισσότερη τρυφερότητα και ευγένεια και ένα θέμα εξυπηρέτησης ή υποστήριξης ενισχύει τη μέρα σου. Καθώς η μέρα προχωρά κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που προσθέτει πίεση ή ανησυχία στην ενέργεια της ημέρας.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠού βρίσκονται σήμερα οι «πρωταγωνιστές» ιστοριών που συγκλόνισαν
Επόμενο άρθροΜελίντα Γκέιτς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της πρώην συζύγου του Μπιλ Γκέιτς