Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία διέλευσή του στον τομέα που διέπει την ατομικότητα και τη δημιουργική έκφραση σου. Είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις, να αξιοποιήσεις τις δεξιότητες σου, να δείξεις στους άλλους τι μπορείς να κάνεις, να απολαύσεις το ρομαντισμό και τις ομορφιές της ζωής.

Σήμερα μια μικρή πρόκληση που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε κάνει να ανησυχήσεις για τις επιδόσεις σου. Μην γίνεσαι τόσο επικριτική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις πως μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο.

Ταύρος: Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη μηνιαία του διέλευση στον οικογενειακό σου τομέα στρέφοντας την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου. Αναζητάς άνεση και εξοικείωση καθώς και πιο ήρεμες δραστηριότητες που θα σου εξασφαλίσουν τη σιγουριά.

Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας να κάνεις κάτι καινούριο και της ανάγκης να παραμείνεις στο δοκιμασμένο και ασφαλές -κυρίως στα εργασιακά. Απόφυγε τις υπερβολές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με διακριτικότητα και μην εκτίθεσαι.

Δίδυμοι: Ένας νέος κύκλος διάρκειας ενός μήνα ξεκινά από σήμερα δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και τη μάθηση. Είναι μια πολυάσχολη και δημιουργική περίοδος για σένα και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία.

Οι συναδελφικές σχέσεις σου χρειάζονται προσοχή για καλύτερες επιδόσεις και αποτελέσματα. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και δείξε του περισσότερο ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις υπερεκτιμήσει το παρελθόν και ίσως απογοητευτείς λιγάκι.

Καρκίνος: Ο Ήλιος ολοκληρώνει την ετήσια, μηνιαία διαμετακόμιση του στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των πόρων σου. Είναι ένας ευνοϊκός κύκλος για τη βελτίωση της οικονομικής διαχείρισης, την απογραφή και την καλύτερη κατανόηση του τι μπορείς εύλογα να αποκτήσεις.

Με μια πτυχή Άρη – Πλούτωνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας δεν έχεις διάθεση να πιέσεις ή να πιεστείς κυρίως στα εργασιακά. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή. Υπερβολικές υποσχέσεις ή αυξημένη κριτική μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, υπερασπίσου τα θέλω σου και μην υποκύπτεις στα θέλω των άλλων.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠώς να αντιμετωπίσετε την υπερκόπωση
Επόμενο άρθροΗ Τράπεζα Πειραιώς πουλάει την DORY και «ζορίζει» την εθελουσία, τα funds σφάζονται στην ποδιά της PQH, έτοιμο το πρώτο εργοτάξιο για τη γραμμή 4 και τα νέα αφεντικά της Jetoil που παλεύουν με τα χρέη