Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη μετακίνηση του Ερμή γίνεσαι πιο εκφραστική και επικοινωνιακή κυρίως με τα παιχνίδια του έρωτα και του φλερτ. Διεκδικείς δυναμικά τον ερωτικό σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Το υποτονικό λίγο κλίμα στα εργασιακά, σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες που είχες την τάση να παραβλέπεις. Εάν πρόκειται να κλείσεις κάποιες νέες συμφωνίες προτίμησε αυτό το διάστημα που ο λόγος είναι πιο σαφής και συγκεκριμένος.

Δίδυμοι: Απολαμβάνεις την ηρεμία του σπιτιού, της οικογένειας και των αγαπημένων σου προσώπων με τον Ερμή να μετακινείται στον συναισθηματικό 4ο οίκο σου.

Η επικοινωνία επίσης στα εργασιακά διευκολύνει τις συζητήσεις ή τις νέες συμφωνίες. Ο χρόνος σου γενικά περνά ευχάριστα είτε βρίσκεσαι διακοπές ή συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ησυχία της πόλης. Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις καλά.

Καρκίνος: Ο Ερμής μετακινείται σήμερα στο αναλυτικό και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και σε κάνει πιο ανοιχτή και επικοινωνιακή με τους γύρω σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και σου δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου μέσα από το φλερτ, αλλά και να διευρύνεις τους επαγγελματικούς στόχους σου.

Η συνέπεια και η δύναμη της πειθούς σου σε κάνει να κερδίζεις έδαφος και να αναδεικνύεις τις ικανότητές σου. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει μαζί με τις θερμοκρασίες και ο έρωτας πρωταγωνιστεί.

Λέων: Ο Ερμής στον τομέα των χρημάτων και των πόρων σου από σήμερα και έως τις 26/8 σε βοηθά να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν ή να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισής τους.

Αν και οι μέρες δημιουργούν την ανάγκη απόδρασης από την καθημερινότητα και προφανώς αυξημένων εξόδων, εσύ αποφασίζεις -και το κάνεις πράξη- να γίνεις πιο συνετή με τα έξοδα και τις σπατάλες. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον μέσα από νέες γνωριμίες και δραστηριότητες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στη Σαντορίνη: Πατέρας μωρού ενός έτους ο 34χρονος που σκοτώθηκε
Επόμενο άρθροΓρεβενά: «Θρίλερ» με τον θάνατο του βρέφους – Η νεκροψία δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις