Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το πρώτο μισό της ημέρας η τάση για βιαστικές αποφάσεις είναι έντονη, καθώς ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν μια τεταμένη δευτερεύουσα πτυχή. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην σε εκνευρίζουν οι διαφορές απόψεων.

Είναι καλύτερο να εξοικονομήσεις ενέργεια και όχι να τη σπαταλήσεις. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει νεύρα. Οι διελεύσεις της Σελήνης σε προκαλούν να δεις τις δυο όψεις μιας κατάστασης. Οι πολύ υψηλές προσδοκίες μπορούν να παίξουν με τη διάθεση σου, αλλά αν τις κρατήσεις υπό έλεγχο μπορείς να απολαύσεις πολλά παρακάτω.

Δίδυμοι: Με τη σημερινή τεταμένη πτυχή Ερμή – Άρη μπορεί να νιώθεις κάπως αναστατωμένη. Και η αντίθεση Σελήνης -Δία σου δημιουργεί ανησυχία. Η γρήγορη δράση μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, εάν ενεργείς υπό αυτήν την κατάσταση.

Απόφυγε την τάση να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα ή να κάνεις επιλογές που δεν έχεις σκεφτεί καλά. Θα προσελκύσεις περισσότερη τύχη, εάν μειώσεις τις υπερβολές. Αυτό θα έρθει πιο φυσικά αργότερα σήμερα και αύριο, όταν οι διελεύσεις σου προφέρουν περισσότερη προνοητικότητα.

Καρκίνος: Στο πρώτο μισό της ημέρας πρόσεξε την ανυπομονησία στην επικοινωνία. Είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις ή να ξεγελαστείς με μια δευτερεύουσα προκλητική όψη του Ερμή με τον Άρη. Εάν τα συναισθήματα απελευθερώνονται με τη μορφή εκρήξεων, καλύτερα να συγκρατηθείς.

Αφιέρωσε χρόνο στις ιδέες σου, αλλά προτίμησε να τις μοιραστείς και να τις επικοινωνήσεις από αύριο. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εκτονώσεις τις εντάσεις και την πίεση. Αργότερα σήμερα η εστίαση στις προτεραιότητες γίνεται ευκολότερη.

Λέων: Μπορεί να νιώθεις έντονα την ανάγκη για αλλαγή σήμερα, αλλά μπορεί να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις -μόνο προς το παρόν. Έχεις πίστη στις ικανότητες σου να διαχειρίζεσαι καλύτερα τη ζωή σου, προσπάθησε όμως να αποφύγεις τις παγίδες της γρήγορης λήψης αποφάσεων.

Με τις σημερινές διελεύσεις πρόσεξε γιατί μπορεί να πέσεις στην παγίδα να παρακάμψεις βήματα ή να πιέσεις τα πράγματα. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου για μια διαμονή άνω των δυο ημερών και η μάθηση, αλλά και η κοινή χρήση, είναι θέματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝοσοκομειακές λοιμώξεις: Μόνο το 7% των υγειονομικών πλένει σωστά τα χέρια του
Επόμενο άρθροΣτο στόχαστρο 2.500 μεταβιβάσεις ακινήτων και κληρονομιές