Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη σήμερα είναι καλύτερο να κρατάς τα πράγματα απλά. Μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάζεις ή να κατανοείς τους ανθρώπους γύρω σου. Ταυτόχρονα δεν θα διακρίνουν εύκολα τι θέλεις, ακόμα κι αν τους το εκφράσεις σωστά.

Οι επιθυμίες δημιουργούν κάποιες ανησυχίες. Η πλατωνική ή η πνευματική πλευρά των σχέσεων σου αποκτά μεγαλύτερη σημασία για εσένα και είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες ιδιαίτερα όσο κυλούν οι ώρες της ημέρας.

Δίδυμοι: Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις απογοητευτική ασάφεια από τους ανθρώπους γύρω σου ή αβέβαιες οδηγίες για τη δουλειά ή τις σπουδές σου. Ανασφάλειες για τη δουλειά, τις ρουτίνες ή τις σχέσεις σου μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεσαι συντονισμένη, καθώς οι επιθυμίες φαίνεται να συγκρούονται μεταξύ τους.

Ίσως υπάρξει και μια δυσκολία στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Αυτό σε δυσκολεύει να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις σχέδια χωρίς να αισθάνεσαι ότι κάτι χάνεις. Οι απαντήσεις των άλλων θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρες. Άθελά σου ίσως δημιουργήσεις προβλήματα νομίζοντας ότι μπορείς να αλλάξεις κάποιον ή κάτι.

Καρκίνος: Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις σταθερή στις αποφάσεις σου σήμερα γιατί η επιλογή ενός μονοπατιού μπορεί να σε κάνει να φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις κάποιο άλλο.

Οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν συγχρονίζεσαι με τους άλλους σε κρίσιμα ζητήματα. Οι γύρω σου μπορεί να είναι κάπως περίεργοι απέναντί σου. Προσπάθησε να μην το παίρνεις προσωπικά, καθώς είναι πιθανό να είναι εξίσου αναποφάσιστοι με εσένα. Η Αφροδίτη σε άβολη όψη με τον Άρη περιπλέκει τις σχέσεις.

Λέων: Μπορεί να σου είναι δύσκολο το πρώτο μισό της ημέρας να συντονιστείς με τους άλλους ή να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στα σχέδια σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις να πιέζεις το πρόγραμμά σου με μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη στο παιχνίδι.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι οι γύρω σου είτε δεν υποχωρούν σε ένα θέμα, είτε αμφιταλαντεύονται χωρίς την αυτοπεποίθηση ή την παρουσία του μυαλού για να πάρουν μια σταθερή απόφαση. Ένα δίλημμα μεταξύ της προσωπικής και της κοινωνικής σου ζωής σε κρατά σε ένταση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα – Δείτε σε ποιες περιοχές
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση – Πώς θα το πάρουν οι ενοικιαστές