Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου και ρυθμίζεις τις ανάγκες σου για χαρά, αυτοέκφραση και αγάπη. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα την ψυχαγωγίας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου.

Η επικοινωνία δεν είναι απλή, ωστόσο μπορείς να μάθεις πολλά από το να βλέπεις και να προσεγγίζεις τα πράγματα με νέο τρόπο, ίσως επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα και να τα βελτιώνεις αυτή τη φορά.

Δίδυμοι: Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι μια πιο στοχαστική εποχή του σεληνιακού μήνα. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον ίδιο τομέα προκαλώντας την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια και να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου στο σπίτι.

Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις, να επαναλάβεις ή να ξανασκεφτείς ορισμένα θέματα προς όφελος σου. Το παιχνίδι του έρωτα ωστόσο σε εξιτάρει και θέλεις να αφεθείς στα παιχνίδια του.

Καρκίνος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και η επιθυμία σου για ποικιλία και λαχτάρα για επαφή αυξάνεται. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορεί να επανέρχεσαι σε πρόσφατες αποφάσεις και έργα μέχρι τις 2/10.

Θέματα που αφορούν σε σπουδές και βασικές επικοινωνίες μπορεί να περιλαμβάνουν σύγχυση, καθυστερήσεις ή οπισθοδρόμηση. Επιδίωξε να είσαι πιο προσεκτική με τις αλληλεπιδράσεις καθώς οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες.

Λέων: Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου όπου τείνει να σε σταθεροποιεί και να ενθαρρύνει την ανάγκη σου για προβλεψιμότητα για πάνω από δυο μέρες. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον οικονομικό σου τομέα, προκαλώντας επανεξέταση των οικονομικών θεμάτων.

Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις χαμένα αντικείμενα ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που έχασες την πρώτη φορά. Θα κοιτάς τα πράγματα από μια νέα ή διαφορετική οπτική γωνία που μπορεί να οδηγήσει σε νέα συμπεράσματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Για τον κόσμο φοβάμαι, εμένα τι θα μου κάμουνε;»
Επόμενο άρθροΝέες δομές περίθαλψης για ασθενείς με Αλτζχάιμερ