Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη Σελήνη στον τομέα των κοινών πόρων σου όλη μέρα βλέπεις πτυχές σε καταστάσεις που διέφυγαν της προσοχής σου στο παρελθόν. Λαχταράς ένα βαθύτερο συναίσθημα σύνδεσης με κάποιον ή με τα έργα σου.  Θα μπορούσες να είσαι αποφασισμένη να επιλύσεις ένα συναισθηματικό ζήτημα.

Υπάρχει μια τάση να διαφωνείς σήμερα. Οι επικοινωνίες μπορεί να προκαλέσουν κάποια θεματάκια. Η εστίαση σε περίπλοκα συναισθήματα μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητά σου.

Δίδυμοι: Ο Άρης συνεχίζει να παραμένει στο δικό σου ζώδιο, ενθαρρύνοντας την πρωτοποριακή πλευρά σου, αλλά η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα. Μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις μια ισορροπία ειδικά από τη στιγμή που κάποιος θα μπορούσε να σου προκαλέσει αμυντικότητα.

Ωστόσο οι συγκρούσεις μπορεί να αποκαλύψουν μια άλλη πλευρά του εαυτού σου ή τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου κι αυτό είναι διδακτικό. Εάν προσεγγίσεις τα πράγματα με υπομονή θα μάθεις περισσότερα για τις επιθυμίες και τις προσκολλήσεις σου.

Καρκίνος: Ακόμη και με μια ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας ένα γενικά γενναιόδωρο συναίσθημα κρατά τη διάθεση σου ψηλά. Οι αλληλεπιδράσεις είναι αμοιβαία επωφελείς και υποστηρικτικές σήμερα, εάν στοχεύσεις στο να δεις και τις δυο πλευρές της ιστορίας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας αναδεικνύοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και την επιθυμία να είσαι χρήσιμη. Αν και είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να διορθώσεις τη ζωή σου με μικρούς τρόπους, πρόσεξε την πίεση ή την ένταση νωρίς σήμερα.

Λέων: Η σημερινή Σελήνη αναδεικνύει έντονες στοργές καθώς και την αίσθηση του παιχνιδιού. Ελκύεσαι από πράγματα που σου επιτρέπουν να εκφραστείς μοναδικά. Υπάρχει η τάση να αμφιταλαντεύεσαι.

Μία βλέπεις γύρω σου πάρα πολλές ευκαιρίες και μία πάρα πολύ λίγες. Μπορεί να νιώσεις δυσαρέσκεια αν δεν έχεις προσεγγίσει τη ζωή σου με ισορροπημένο τρόπο. Η ευαισθησία σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες αντιδράσεις που μπορεί ωστόσο να ζεστάνουν τα πράγματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Αναζητούνται στελέχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πάνω από 23 οβίδες βρέθηκαν στο εργοτάξιο – Οι 6 ήταν σε κιβώτιο με ναζιστικά σύμβολα