Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η έκλειψη Ηλίου και ταυτόχρονα η νέα Σελήνη σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις θέματα τα οποία προέρχονται από το παρελθόν. Νέοι στόχοι που αφορούν ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είσαι αποφασισμένη να αφήσεις στην άκρη αρρωστημένες καταστάσεις και να προχωρήσεις μπροστά.

Ο ερωτικός σύντροφός σου δίνει μια ξεχωριστή νότα στην αποψινή βραδιά και τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθαρίσματα και νέες γνωριμίες φέρνει το νέο φεγγάρι.

Ταύρος: Παρελθοντικά θέματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα χρήματα επανέρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου όμως την ευκαιρία να απαλλαγείς από το βάρος και τη έννοια τους.

Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε λεπτομέρειες και ψιλά γράμματα πριν οδηγηθείς σε μια νέα ασυμφωνία. Μια συναισθηματική αναμόχλευση μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου.

Δίδυμοι: Τώρα είναι η ώρα να δηλώσεις με τόλμη τις ανάγκες σου και να βεβαιωθείς ότι κρατάς χρόνο για τον εαυτό σου. Οποιεσδήποτε σχέσεις σε ασταθή έδαφος είναι προς επανεκτίμηση κι αυτό όσο δύσκολο κι αν είναι, τελικά αποδεικνύεται λυτρωτικό.

Αν κάτι τελειώσει με αυτήν την έκλειψη σημαίνει πως δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παρά μόνο να σου στερήσει, για αυτό βάλε τα πράγματα στη ζυγαριά και πάρε τις αποφάσεις σου χωρίς τύψεις και ενοχές.

Καρκίνος: Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γίνεις λίγο πιο τολμηρή, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά.

Απόφυγε ή έλεγξε το άγχος και την πίεση και σκέψου πως οποιαδήποτε απόφαση όσο οδυνηρή και αν σου φαίνεται τώρα, θα έχει ανταμοιβές αργότερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες το επόμενο διάστημα θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση της Βρετανίας στα Βαλκάνια – «Απειλείται η σταθερότητα» – Διόρισε Ειδικό Απεσταλμένο
Επόμενο άρθροΤα δύο σενάρια για τα αναδρομικά των 2,5 δισ. ευρώ