Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι σημερινές διελεύσεις του Ερμή σε βοηθούν να διορθώσεις τα προβλήματα των σχέσεων και να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Είναι καιρός για νέες ιδέες και οράματα, ιδιαίτερα σε σχέση με συνεργασίες, φίλους και μελλοντικούς στόχους ευτυχίας.

Η διαίσθησή σου είναι έντονη, το ίδιο όμως και η φαντασία σου. Να είσαι ανεκτική τώρα για να αφήσεις όλα τα καλά πράγματα να συμβούν. Μια νέα συμφωνία ή συνεννόηση με έναν σύντροφο ή φίλο μπορεί να τονώσει τρομερά τη διάθεση σου τώρα.

Δίδυμοι: Οι επιρροές σήμερα ευνοούν τη συνεργασία. Είσαι σε καλή φάση για να επικοινωνήσεις τις προθέσεις σου, και δεν είναι μόνο λόγια. Μια σύνδεση Ερμή – Ποσειδώνα ευνοεί τις ευφάνταστες, συμπονετικές και ευγενικές προσεγγίσεις στον κόσμο.

Τα θέματα έρευνας, εργασίας και υγείας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα καθώς αυτά επωφελούνται από μια ευφάνταστη πινελιά. Είναι καιρός να κάνεις ένα διάλειμμα από τη βαριά σκέψη ή να εμπλουτίσεις τη δουλειά σου δημιουργικά.

Καρκίνος: Οι επικοινωνίες βρίσκονται σε υψηλή εστίαση σήμερα με τις ισχυρές συνδέσεις του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Αυτές οι διελεύσεις ευνοούν τις προσεγγίσεις των άλλων. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή να μοιραστείς τη δουλειά και να εκφράσεις τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τα όνειρα σου.

Η διαίσθηση μπορεί να σε εξυπηρετήσει καλά αυτήν τη στιγμή. Το όραμα σου είναι ευρύ και ελκυστικό. Οι ρομαντικές ευαισθησίες είναι έντονες και μπορεί να απολαύσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Λέων: Τα πολλά και μπερδεμένα μηνύματα σήμερα εντείνουν την ανάγκη σου για να μείνεις λίγο μόνη σήμερα, να ξεκουραστείς, να προβληματιστείς αν χρειαστεί και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσεις καταστάσεις.

Η διαίσθηση μπορεί να σε εξυπηρετήσει εξαιρετικά σε μια στενή σχέση, σε οικογενειακά θέματα ή οικονομικά. Ο Ερμής συνδέεται καλά με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σήμερα και εκφράζεις τη συμπόνια και την κατανόησή σου στους κοντινούς σου ανθρώπους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜιλιέτ: Αν η Ελλάδα περάσει τα 6 μίλια στην Κρήτη θα ξεσπάσει πόλεμος με ευθύνη των ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΜπακς 111-93: Ομάδα δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει