Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου και ξεκινά τη διέλευση του στον 2ο ηλιακό σου οίκο όπου θα παραμείνει περισσότερο από επτά μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είναι πιθανό να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια για να εδραιωθείς ή να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο ασφαλή.

Η αποστολή σου είναι να εστιάσεις στην οικοδόμηση, την αναδιοργάνωση και την ανάπτυξη αυτών των πόρων που είναι πιο σημαντικοί για σένα. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή ανανεώνεται.

Δίδυμοι: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου σήμερα και θα είναι καλεσμένος σου μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και μπορείς να ζήσεις μια επαγρύπνηση. Ο Άρης είναι φλογερός, διεκδικητικός και θαρραλέος και είναι βέβαιο ότι θα σε ενθουσιάσει και θα ζωντανέψει τα συναισθήματα σου.

Τα επίπεδα ενέργειας αυξάνονται και νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου. Ωστόσο σήμερα κάτι που λες ή κάνεις θα μπορούσε να μεταδοθεί ή να ερμηνευτεί λανθασμένα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Καρκίνος: Ο Άρης σήμερα μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο απ’ τους συνηθισμένους δυο μήνες σε αυτόν τον τομέα -της επεξεργασίας, της ιδιωτικότητας και της αναθεώρησης.

Στην πραγματικότητα ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και είναι ένα μήνυμα για σένα: να δώσεις περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σου για ανανέωση. Η ενέργεια μπορεί να πέσει ενθαρρύνοντας σε να επιβραδύνεις, να αφομοιώσεις, να επεξεργαστείς και να ξεκουράζεσαι πιο συχνά. Άφησε τη φαντασία σου να σε παρασύρει στα θέματα του έρωτα.

Λέων: Ο Άρης εισέρχεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου και θα διασχίσει αυτή την περιοχή μέχρι τον Μάρτιο, μένοντας πολύ περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την ανάγκη σου για ελευθερία, να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι αυθεντικά.

Επιδιώκεις να αισθάνεσαι λιγότερο περιορισμένη και έχεις κίνητρα για να επιδιώξεις τους στόχους και τα όνειρα σου με άμεσους, συγκεκριμένους τρόπους. Όταν ο Άρης κάνει προκλητικές όψεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή αναταραχές με φίλους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόρεια Εύβοια – Σάμος Pass: Στις 25 Αυγούστου ανοίγει η πλατφόρμα για την προμήθεια 13.800 καρτών για τον Σεπτέμβριο
Επόμενο άρθροΥποκλοπές: Η στοχευμένη διερεύνηση των ευθυνών στο επίκεντρο του ΠΑΣΟΚ