Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι διελεύσεις τείνουν να ανταμείβουν την αποφασιστικότητα. Ο Άρης σχηματίζει μια βοηθητική όψη με τον Κρόνο η οποία είναι χρήσιμη για να σε παρακινήσει να δώσεις περισσότερη προσοχή σε πρακτικές δραστηριότητες.

Είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείς σε έργα καριέρας, να βρεις τρόπους να αποκτήσεις χρήματα και να κάνεις βήματα προς έναν ρεαλιστικό στόχο. Αναγνωρίζεις τη σημασία της στρατηγικής και της υπομονής ακόμα και στον έρωτα.

Δίδυμοι: Ενδιαφέρεσαι για απτά αποτελέσματα και ανταμοιβές αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να υπάρξει αύξηση της παραγωγικότητας με την εκπαίδευση, την κοινή χρήση ή τη δημοσίευση.

Κερδίζεις τον σεβασμό ιδιαίτερα για αυτά που γνωρίζεις ή για τον τρόπο που μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Η αντοχή σου ξεχωρίζει τώρα, καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον σταθερό Κρόνο. Η πρακτική λήψη αποφάσεων ενισχύεται και έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο σοβαρά και βαθιά.

Καρκίνος: Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να δουλέψεις στο παρασκήνιο. Έχεις επίσης την υπομονή να δεις κάτι στο τέλος ή να δουλέψεις σε κάτι που δεν έχει άμεσες ανταμοιβές και αποτελέσματα.

Σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να καταβάλεις προσπάθεια με τη δυνατότητα να διαρκέσει. Αργά αλλά σταθερά τα σχέδια και οι στρατηγικές αναπτύσσονται με τον Άρη και τον Κρόνο να εναρμονίζονται. Τα βαθιά θέματα, οι προηγούμενες κρυμμένες πληροφορίες ή οι επανασυνδέσεις μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Λέων: Μια επιρροή Άρη – Κρόνου φέρνει ένα σταθεροποιητικό κλίμα και θετική διάθεση. Η αποδοχή των γύρων σου, των έργων και των περιστάσεων όπως είναι και στη συνέχεια η εργασία με αυτά που έχεις είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το να βάζεις ενέργεια σε μια ομαδική προσπάθεια μπορεί να αξίζει τον κόπο και το να κάνεις επαγγελματικά ή παραγωγικά πράγματα με φίλους μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά τώρα. Ο έρωτας και το παιχνίδι του σε αναζωογονεί.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Συναγερμός για έντονα φαινόμενα – Ποιες είναι οι επικίνδυνες περιοχές – Τι θα γίνει στην Αττική
Επόμενο άρθροΔεν γνώριζε ότι είναι έγκυος και… γέννησε μέσα σε λεκάνη τουαλέτας του ΚΑΤ