Μπορεί πολλοί να υπέθεταν πως οι αγαπημένες ταινίες του Τομ Χανκς, από αυτές που έχει πρωταγωνιστήσει, θα ήταν οι -βραβευμένες με Όσκαρ- «Forrest Gump» και «Philadelphia», ωστόσο ο αστέρας του Χόλιγουντ έχει διαφορετικά κριτήρια. 

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συμμετοχής του στο «The Bill Simmons Podcast», ο Τομ Χανκς εξήγησε ποια είναι αυτά τα κριτήρια.

«Δεν θα τις επέλεγα με βάση το αποτέλεσμα» σημείωσε στη συνέντευξη. «Θα το έκανα με βάση την προσωπική εμπειρία που είχα ενώ τις γύριζα» είπε.

Ξεχώρισε το φιλμ «Cloud Atlas» ως ένα από τα αγαπημένα του, σημειώνοντας ότι ήταν μια ταινία που «γυρίστηκε στηριζόμενη σε μια ελπίδα και ένα όνειρο και τίποτα άλλο παρά έναν κύκλο αγάπης. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα γυρίσματα εκτεταμένα στη Γερμανία και με περιέβαλε η ιστορία. Αλλά και το ίδιο το πρότζεκτ, ήμασταν μέρος αυτού του μεγάλου, τεράστιου συνόλου φανταστικών ανθρώπων που απλώς προσπαθούσαν να κάνουν την πιο σκληρή, σαν την καλύτερη δουλειά… όλη η ταινία ήταν τόσο βαθιά που η δημιουργία της ήταν μαγική» ανέφερε ο ηθοποιός.

Μία ακόμη αγαπημένη ταινία του γυρίστηκε πριν από πολλά χρόνια, είναι το φιλμ «A League of Their Own» με συμπρωταγωνίστριες την Μαντόνα και την Τζίνα Ντέιβις. Όπως εξήγησε είναι από τις αγαπημένες του, κυρίως επειδή έπαιζε μπέιζμπολ για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, σε όλα τα στάδια από την προπαραγωγή και μετά τα γυρίσματα.

Τρίτη αγαπημένη ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε είναι «Ο Ναυαγός» (Cast Away). «Απλώς είχαμε τολμηρές περιπέτειες όταν γυρίζαμε αυτή την ταινία» εξήγησε ο Χανκς. «Ήμασταν έξω στη μέση του ωκεανού προσπαθώντας να κάνουμε γυρίσματα. Ήμασταν έξω στα Φίτζι και όλη η οικογένειά μου ήταν μαζί μου» πρόσθεσε. «Τίποτα παρά μόνο περιπέτειες κάθε μέρα» τόνισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Τομ Χανκς: Ποιες από τις ταινίες του αγάπησε περισσότερο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑναβαθμίζεται το θέατρο Μεσολογγίου | in.gr
Επόμενο άρθροΣτην Αστυνομία επιχειρεί να αποδώσει ευθύνες η ΠΑΕ Βόλος – Επίθεση της εταιρείας στον Μ. Αλεξάκη