Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της Τζωρτζίνας μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ο κ. Γαλεντέρης χαρακτήρισε ολόσωστη τη σύσταση που περιέχεται στο ιατροδικαστικό πόρισμα, υπογραμμίζοντας ότι η εκταφή και η περαιτέρω έρευνα θα μπορέσει να δείξει αν είχαν χορηγηθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη ουσία στο παρελθόν, πριν συμβεί το μοιραίο.

«Ενδεχομένως και οι κρίσεις να προέρχονταν από κάποιες ουσίες» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής, ο οποίος τόνισε ότι τα ειδικά εργαστήρια τοξικολογίας μπορούν να ερευνήσουν τις τρίχες της Τζωρτζίνας.

Πιθανό να ζητηθεί εκταφή και για τα άλλα δύο παιδιά

Παράλληλα, ο κ. Γαλεντέρης σημείωσε ότι αν οι εξετάσεις που θα γίνουν για τους άλλους δύο θανάτους -από τα δεδομένα των δύο παιδιών που έχουν κρατήσει οι επιστήμονες- δεν έχουν αποτέλεσμα, δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο να διαταχθεί η εκταφή των δύο παιδιών, ώστε να ληφθούν νέα στοιχεία, όπως τρίχες για να αναλυθούν στα ειδικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦως στο Τούνελ: «Η Τζωρτζίνα, μου είχε πεί ότι από το πολύ κλάμα η μπέμπα…» – Τι αποκαλύπτει φίλη της Ρούλας
Επόμενο άρθροΒ. Μακεδονία: Μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ με ελληνική συμμετοχή και σενάριο την επέκταση του πολέμου