Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι πολεμικές κραυγές από τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, προς συνδρομή της επιθετικής πολιτικής της κυβέρνησης Ερντογάν αλλά και φανατισμού του εσωτερικού ακροατηρίου.

Ανά πάσα στιγμή…

Στο πλαίσιο αυτό, φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για πόλεμο, ανά πάσα στιγμή, μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Ο δημοσιογράφος Ρασίμ Οζάν Κιουτάχιαλι, γνωστός για τη φιλοκυβερνητική στάση του, υποστηρίζει πως η αντιπολίτευση δεν διαθέτει ισχυρή ηγεσία, κάτι που όπως λέει δεν ταιριάζει με τα προβλήματα της Τουρκίας και για να στηρίξει την άποψή του ισχυρίζεται πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος με την Ελλάδα…

«Ποιος θα κυβερνήσει το κράτος; Ποιος θα κυβερνήσει την Τουρκία; Αυτό είναι το πρόβλημα, διότι η Τουρκία δεν είναι μια χώρα σαν την Νορβηγία» επισημαίνει ο Κιουτάχιαλι.

«Η Ελλάδα είναι πολύ επιθετική»

«Η Τουρκία είναι μια χώρα με πολλούς μπελάδες, ναι, έχει πολλούς εχθρούς. Σας το ανέφερα. Η μόνη ατζέντα της Ελλάδας και της Κύπρου αυτή είναι» προσθέτει.

Και εξηγεί ότι «Αύριο, δηλαδή, μπορεί να υπάρξει ελληνοτουρκικός πόλεμος, να μιλάμε ανοιχτά. Η Ελλάδα είναι πολύ επιθετική».

Πηγή: tourkikanea

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚόντρα στον Μαρτίνεθ ξεκινά ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Επόμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021