Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 09:32

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Τσέλσι, παρά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, μετά την νίκη με 1-0 επί της Τότεναμ, στο ντέρμπι του Λονδίνου.

«Αρχίσαμε καλά το ματς, είχαμε ευκαιρίες και προηγηθήκαμε στο σκορ. Αλλά έχω την αίσθηση ότι παίξαμε με την φωτιά, καθώς δεχθήκαμε ευκαιρίες κάνοντας ανόητα λάθη και δείχνοντας αδεξιότητα», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής των «μπλε» και πρόσθεσε:

«Έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έγινε το ίδιο. Ήμασταν τυχεροί που δεν καταλογίσθηκε σε βάρος μας πέναλτι και είχαμε ευνοϊκές αποφάσεις από το VAR. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό, πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από αυτό, εάν θέλουμε πραγματικά να αξίζουμε τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό παίζουμε για την Τσέλσι και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Μπορούμε πολύ καλύτερα, μπορούμε να κλείσουμε πολύ καλύτερα τους χώρους, μπορούμε να αμυνθούμε καλύτερα ατομικά, μπορούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη, μπορούμε καλύτερα σε όλους τους τομείς».

  


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 09:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελισμός – Κινδύνευσαν εργαζόμενοι από πτώση ψευδοροφής, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων
Επόμενο άρθροΣεισμός στην Κάσο – 3,4 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» τους κατοίκους