Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, 17:20

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο PAO TV, ο Αντόνιο Σαβιέρ παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή του και στα ΜΜΕ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στην εφημερίδα «A Bola» για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του κι έδειξε αποφασισμένος να «γράψει» τη δική του σελίδα στον Παναθηναϊκό.

«Είναι ένα… άλμα σε μία άλλη διάσταση. Ο Σαβιέρ υπέγραψε για τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, έναν από τους τρεις “γίγαντες” του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα 28 του θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία επιθυμία χρόνων: Να αγωνιστεί σε ένα κλαμπ που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους» ανέφερε στην εισαγωγή της η πορτογαλική εφημερίδα, με τον Σαβιέρ να αναφέρει:

«Δεν με φοβίζει αυτό το βήμα. Εάν ήμουν άλλης εθνικότητας, ίσως να με αντιμετώπιζαν διαφορετικά, αλλά όλα είναι θέμα επιλογών. Υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ, το μεγαλείο του οποίου πρόλαβα ήδη να το δω πολύ ξεκάθαρα. Με εκατομμύρια φιλάθλους εντός κι εκτός Ελλάδας κι αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να υπερηφανεύομαι».

«Ο… Παναθηναϊκός και μόνον αυτός. Μόνο και μόνο αυτός ο λόγος αρκεί για να πείσει κάθε παίκτη, είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Το να αγωνιστώ σε μία ομάδα τέτοιου μεγέθους είναι κάτι που πάντα λαχταρούσα και νομίζω ότι το άξιζα. Επίσης, είμαι σε μία απίστευτη πόλη. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινα στην Αθήνα, εντυπωσιάστηκα, έχει εξαιρετική ποιότητα ζωής. Η δε δομή του συλλόγου, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Γνώριζα ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όμως έχει καταπληκτικές συνθήκες για να δουλέψεις εκεί» τόνισε ο Σαβιέρ.

Στη συζήτηση κάποια στιγμή, έγινε και μία… αναπόφευκτη σύγκριση με τον Ζέκα, ο οποίος αποκτήθηκε σαν άγνωστος μεταξύ… αγνώστων το 2011 και το 2017 πωλήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Κοπεγχάγη, αφού κατέγραψε μία σπουδαία διαδρομή με τους «πράσινους», φτάνοντας μέχρι και την Εθνική Ελλάδας.

«Μιλήσαμε με τον Ζέκα, είναι μία σπουδαία μορφή για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να γράψω εδώ μία ιστορία τόσο όμορφη, όσο έγραψε ο Κάρλος» δήλωσε.

Στο τέλος, ο Σαβιέρ θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην πρώην ομάδα του, την Τοντέλα, για την τελευταία διετία: «Είναι ένα κλαμπ που πάντα θα έχω στην καρδιά μου, γιατί με “σημάδεψε” πάρα πολύ και με βοήθησε να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Χρωστάω πολλά στην Τοντέλα και εύχομαι στο κλαμπ κάθε επιτυχία και καλή τύχη στο μέλλον…».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, 17:22

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτον Βόλο ο Μπαριέντος
Επόμενο άρθροΈρχεται η Tesla στην Ελλάδα με pop-up κατάστημα στην Αθήνα