Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 17:13

Ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος από την προσεχή σεζόν και έως το 2025 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν, αποχαιρέτησε σήμερα, μέσα από τα social media, τους φιλάθλους της Λίβερπουλ:

«Αγαπητοί φίλαθλοι!! Δύσκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις γι’ αυτό. Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι ένα πολύ μικρό μέρος σε αυτή την απίστευτη επιτυχία που είχαμε μαζί τα τελευταία 6 χρόνια. Ήσασταν εκεί σε καλές και δυσάρεστες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ» έγραψε ο 30χρονος Σενεγαλέζος διεθνής επιθετικός.

Ο Μανέ, που ανακοινώθηκε χθες από τη Μπάγερν, έφυγε από το «Άνφιλντ» μετά από 269 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 120 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Με την εκπληκτική παρουσία του βοήθησε τη Λίβερπουλ να κατακτήσει το Champions League την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και να πανηγυρίσει τον τίτλο της Premier League μια σεζόν αργότερα.

Κατέκτησε συνολικά έξι τρόπαια μετά την «μετακόμισή» του από τη Σαουθάμπτον τον Ιούνιο του 2016, σχηματίζοντας μια ισχυρή επιθετική τριάδα με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 17:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠισπιρίγκου: Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα – Αποφασίζουν τα περαιτέρω βήματα της έρευνας
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ κατά Οικονόμου: Αθλιότητα τα περί τραμπισμού