Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για την πατρότητά (τον Ιούνιο θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί), για την περίοδο της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Γεωργίας, ενώ παραδέχθηκε πως ένα βράδυ εκεί τον… πέταξε από το σπίτι.

«Στην περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις καταρχήν ότι ο γάιδαρος πετάει… Δηλαδή η απαίτηση της σε θέλει στα περισσότερα να λες ναι… Όταν είναι εντελώς παράλογη, φροντίζεις να με έναν τρόπο να της το υπενθυμίσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε περιγράφοντας το βράδυ που εκείνη του είπε να φύγει από το σπίτι: «Με έχει πετάξει έξω από το σπίτι μια μέρα. Ένα βράδυ που γύρισα, όχι πολύ αργά, αλλά είχα πάει για ένα ποτό μετά την παράσταση. Για κάποιο λόγο με ήθελε δίπλα της, ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου, της είπα πως αν χρειάζεται να πάμε σε κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακείο να πάμε τώρα αλλά, αν δεν υπάρχει λόγος, να με πάρει ξανά. Με πήρε, έτσι, πολύ έντονα και ζήτησε την παρουσία μου πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα και μου είπε να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω».

«Το έκανα ξέροντας, όμως, ότι στην επόμενη ώρα θα ήθελε να είμαι πίσω. Πήγα μέχρι το πάρκο, στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο και όταν το τελείωσα, χτύπησε το τηλέφωνο και γύρισα… στο τέταρτο» συμπλήρωσε.

Για να καταλήξει: «Η διαφοροποίηση στο σώμα της μου αρέσει…».

Όσο για την πατρότητα είπε: «περιμένω να μάθω πολλά πράγματα από το παιδί μου… Δεν είμαι από αυτούς που θέλω να κάνω το παιδί μου κάπως… δεν θέλω να το κάνω τίποτα, θέλω να το κάνω ελεύθερο».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκαν οι κρατικές εγγυήσεις για τα Cairo I και ΙΙ της Eurobank
Επόμενο άρθροΝέο έκτακτο επίδομα 534 ευρώ σε επαγγελματίες για τον Μάιο